Før 7. og sidste spillerunde havde 4 spillere 4 1/2 points. Det var Lasse Christensen, Henrik Mølvig, Jens Bo Hansen og Henrik Bloch Andersen. De tre førstnævnte vandt deres partier og skulle derefter i omkamp. Henrik Mølvig vandt omkampen og er dermed ny klubmester.

Klubturneringen er i gang, følg med i stillingen under menupunktet 'turneringer'

Før de sidste tre runder førte Henrik med et halvt point. Med sejr over Martin Leth og Ebbe Rostorp i runde 7 og 8, var en hurtig remis mod Preben i sidste runde nok, da alle forfølgere undervejs havde sat yderligere points til.

Det var en meget vellykket turnering med mange spændende og velspillede partier.

Slutstillingen blev:

1) Henrik Mølvig 7 1/2 points

2) Julius Mølvig  7 points

3) Lasse Christensen 7 points

4) Martin Leth 6 points

Se link til:Turneringstabel

den opdaterede sæsonplan kan ses under menupunktet 'klubben'

Tirsdag den 30. november afvikledes runde 4-6 i hurtigskakturneringen. Julius Mølvig var alene i spidsen med maksimum points efter de første 3 runder og fortsatte med at vinde i 4. runde over Rasmus Olsson. Men i 5. runde gik det galt i familieopgøret, Henrik Mølvig vandt og kom dermed også op på 4 points. I 6 runde vandt Henrik igen, og da Julius og Lasse spillede remis, er Henrik nu alene i spidsen.

Stillingen før de sidste tre runder er:

1) Henrik Mølvig 5 points

2-3) Julius Mølvig 4,5 points