Tirsdag den 30. november afvikledes runde 4-6 i hurtigskakturneringen. Julius Mølvig var alene i spidsen med maksimum points efter de første 3 runder og fortsatte med at vinde i 4. runde over Rasmus Olsson. Men i 5. runde gik det galt i familieopgøret, Henrik Mølvig vandt og kom dermed også op på 4 points. I 6 runde vandt Henrik igen, og da Julius og Lasse spillede remis, er Henrik nu alene i spidsen.

Stillingen før de sidste tre runder er:

1) Henrik Mølvig 5 points

2-3) Julius Mølvig 4,5 points

2-3) Lasse Christensen 4,5 points

Se link til:Turneringstabel

Så er den nye hurtigskakturnering startet. Turneringen spilles over 3 tirsdage med 3 runder pr. aften. Der spilles med 20 minutter til hver spiller plus 5 sek. tillæg pr. træk. Efter 2 runder havde kun to spillere maksimum points, det var Julius Mølvig og Jens Bo Hansen.

I tredje runde mødtes de to spillere og Julius vandt efter et meget spændende parti. Julius er således alene i spidsen med 3 points.

Se link til:Turneringstabel

Hej alle,

En status på genåbning i forhold til Roskilde Skakklub og den resterende del af sæsonen.

Se sæsonplan for 2021 2.H. og 2022 1.H. under menupunkt: 'klubben'

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag 25/5-2021 kl 19.30 i Vestergade 17