Kampen om årets Roskildemesterskab startede desværre med et meget lavt antal deltagere, dette skyldes formodentlig manges nervøsitet for større grupper i disse Covid-19 tider.

Det lignede på forhånd en kamp mellem de tre ratingfavoritter Lasse Christensen, Jens Bo Hansen og Henrik Mølvig med Martin Leth som en altid farlig outsider.

 

I det indbyrdes opgør mellem Jens og Henrik trak Jens det længste strå og dermed røg Henriks chance for at nå til tops. Da Jens havde afgivet remisser til både Rasmus Olsson og Martin Leth, var Jens tvunget til vinde partiet mod Lasse, det blev imidlertid remis og da Lasse også havde spillet remis mod Henrik og vandt de 5 øvrige partier, blev det til enturneringssejr med 6 point og titel som ny Roskildemester. Stort tillykke til Lasse.

 

Henrik og Jens delte anden pladsen med 5 1/2 points.

Martin Leth og Rasmus Olsson delte 4-5 pladsen med 4 1/2 points. En flot turnering af Rasmus, der kun tabte til Lasse og Henrik.

Arne Jensen opnåede også et fint resultatet med 4 points og en 6. plads.

 

Der er præmieuddeling på tirsdag den 3. november og derefter turnering om Roskildemesterskabet i lynskak. Desværre er der kommet nye restriktioner, der begrænser antallet til maksimum 10 deltagere. Se mail fra Lasse Christensen sendt 1. november.

Roskilde Skakklub
Vestergade 17
4000 Roskilde

mail : jebh2505@live.dk
tlf : 24681812
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.