Hej alle,

En status på genåbning i forhold til Roskilde Skakklub og den resterende del af sæsonen.

Som bekendt satte vi klubbens aktiviteter i bero i December grundet corona restriktioner. Men med den sidste udmelding er det nu igen muligt at genoptage foreningslivet i begrænset omfang. Det betyder bla. at indendørs idræt for 18-69 årige igen kan afvikles for maksimalt 25 deltagere med krav om corona pas.

Vi har dog besluttet ikke at genoptage klubturneringen, hvilket der er flere årsager til:

• Det vil være vanskeligt at presse et fuldt turneringsprogram ind på det sidste tirsdage i Maj og Juni måned.
  • Erfaringen viser at efter generalforsamlingen kommer mange først i klubben igen efter sommerferien.
  • Krav om coronapas vil formentlig betyde problemer med at få afviklet runderne til tiden.

I stedet vil der være åbent tirsdag d. 18/5 for lynskak. Interesserede må gerne melde tilbage til undertegnede og jeg skriver så ud næste mandag om det bliver til noget eller ej. Bemærk at deltagere stadig skal kunne fremvise gyldigt coronapas!

Tirsdag d. 25 afholdes Generalforsamling som planlagt. Også her er der krav om coronapas.

Mvh Bestyrelsen